Laden...

Succes

→ Winkelwagen bijgewerkt

Info

→ Winkelwagen bijgewerkt

Succes

E-mail verzonden!

Fout

E-mail niet verzonden!

Fout

Artikel niet meer op voorraad!

Fout

Succes

Succes

Fout

Over ons

Fotografie: Lodewijk Boellaard & Tineke Snel

image 1

Philippe Favié

Chefkok Philippe is al van jongs af aan in de keuken te vinden. In Noord-Holland zette hij zijn eerste stappen. De fijne kneepjes van het vak leerde hij bij Vermeer, Cheval Blanc, De Vrienden van Jacob en Latour. De stijl van koken van de restaurants waar hij gewerkt heeft, zet hij voort bij Le Mortier.

image 2

Bas Riewald 

Maitre Bas is uw gastheer en vertelt u alles over de wijnen en de gerechten. Met grote zorgvuldigheid stelt hij de wijnkaart samen die regelmatig wordt aangevuld met nieuwe wijnen. Bas heeft het vak van gastheer geleerd bij Hotel Brasserie Rebecca op Texel.

image 3

Martin Favié

Martin heeft een bijzondere passie voor wijn en vooral voor wijnen uit het Loiregebied. In 1985 richtte hij al met twee vrienden Vincopains op vanuit een gemeenschappelijke overtuiging: goede wijn voor een eerlijke prijs. Martin verzorgt voor Le Mortier de import van de wijnen uit de Franse Loire streek.